Adriaansconcerten in juli en augustus

GERAARDSBERGEN – De Adriaansconcerten gaan opnieuw door in juli en augustus, telkens op woensdag. De Adriaansconcerten zijn een zalige zomerse cocktail van sfeer en muziek, op smaak gebracht met een fikse scheut ambiance! Bijpraten met familie en vrienden en uw hart laten verwarmen door zuiderse klanken of swingende blues. De zomerse warmte kan je wegspoelen met een verfrissend drankje en een snack stilt de grootste honger.
Ook voor kinderen zijn de Adriaansconcerten een festijn. De ene week is er een springkasteel, de ander week geven grimemeisjes hen een leuke snoet en er is altijd volop ruimte om met vriendjes pret te maken. De infotent vertelt meer over allerlei evenementen in de
buurt, leuke spaaracties, milieuactie, eventuele wedstrijden, enzovoort.
Het programma van de Adriaansconcerten 2007 ziet er als volgt uit :
* 4 juli 2007: Kate Ryan
* 11 juli 2007: Edje Ska & De Laaglanders (11 juli-viering met vuurwerk!)
* 18 juli 2007: Boogie WonderBand
* 25 juli 2007: Paul Michiels
* 1/08/2007 The Inner Visions
* 8/08/2007 The Vipers
* 15/08/2007 SWINNEN
Praktische info : Het evenement gaat door elke woensdag in het Abdijpark te Geraardsbergen vanaf 19.30 u. Het optreden start om 20.30 u. en eindigt om 23 u. stipt. De toegang is volledig gratis! Kom te voet of met de fiets naar de Adriaansconcerten! Moet je met de
wagen komen dan kan u parkeren op de parking van het shoppingcenter en het Arjaantheater. Voor meer info : Cultuurcentrum De Abdij, Brenda De Galan, cultuurfunctionaris,
054 41 13 94, info@de-abdij.be

Lees de krant op blz 8 pdf13_02-99.pdf