Laatste bevalling in de Heilige Hartkliniek

GERAARDSBERGEN – Gisteren donderdag, verhuisden de laatste patiënten van de H. Hartkliniek naar het nieuw ziekenhuis.

De 15 geriatriepatiënten en de 3 patiënten van de kraamafdeling zijn nu ondergebracht in hun nieuwe kamers. Er staat nog heel wat materiaal en documentatie op zijn definitieve plaats te wachten, maar de splinternieuwe verloskamer is volkomen operationeel. De verloskamer in het oude ziekenhuis bleef dat ook tot het allerlaatste ogenblik. En dat bleek nodig. H.H. bracht er woensdag nog haar zoontje Sven ter wereld. De trotse vader, E. N., volgde gisteren de verhuis van moeder en zoon. De aanstaande moeders van Geraardsbergen kunnen alvast rekenen op ruime kamers, een moderne verloskamer en – het allerbelangrijkste – op een gemotiveerd team verpleegkundigen en vroedvrouwen, dat duidelijk in zijn nopjes is met de nieuwe werkomgeving.